Foto's

Instructie Verantwoord Alcohol

Beste leden van Tennisclub Haalderen.

Op www.NOSNSF.nl/iva kunt u de Instructie verantwoord Alcohol volgen.

Het doen van deze instructie duurt ongeveer 30 minuten. Heeft u een fout gemaakt, dan kunt u meteen zien waarom. U kunt een kopie van het certificaat sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze training is bedoeld voor mensen die, net als u en ik, achter de bar staan. Een biertje serveren is vaak snel onder de knie te krijgen, maar hoe gaat u om met lastige klanten? Of met klanten onder de 18 jaar? Waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid van u als barvrijwilliger? De Drank- en Horecawet geeft richting. In deze training leert u om te gaan met die verantwoordelijkheid.

Voor onze tennisclub is het belangrijk dat iedereen die achter de bar staat in bezit komt van dit certificaat. Wij zijn van mening dat deze instructie een eenvoudige en mooie aangelegenheid voor onze leden is om dit certificaat te behalen, maar ook om u nader kennis te laten maken met de wereld van de horeca. 

Ons inziens een kleine inspanning voor u, maar voor onze club van grote waarde.

Caspar Joosten

Tennisclub Haalderen

Pinfunctionaliteit

We streven er naar om zo min mogelijk cash in het clubgebouw te hebben en eigenlijk willen we er gewoon helemaal vanaf. Kasgeld tellen en met de portemonnee slepen op een competitie avond behoort tot de verleden tijd. Op competitie avonden willen we alleen PIN betalingen toestaan, maar bij toernooien/evenementen is contante betaling nog wel mogelijk en zal een kleine hoeveelheid contant geld aanwezig zijn. Kids kunnen met het traditionele zakgeld van opa of oma dan nog steeds bijv. "een zakje chips kopen" Streven = 100% PINNEN.

 

Kantineregels

Vanaf heden kun je niet meer met contant geld betalen bij onze tennisclub. Betalingen kunnen alleen nog via de pinautomaat in de kantine. 

 

Bij afwezigheid van kantinepersoneel blijft de bar gesloten, dus dupeer uw mede clubgenoten niet!

 

Tijden van kantine (indien geopend)

maandag - dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag
aanvang: 18.30 uur t/m 24.00 uur

zaterdag
aanvang: 1e dienst 12.00 uur t/m 16.00 uur

aanvang: 2e dienst 16.00 uur t/m 20.00 uur

aanvang: 3e dienst 20.00 t/m 24.00 uur

zondag
aanvang: 1e dienst 10.00 uur t/m 15.00 uur

aanvang: 2e dienst 14.00 uur t/m 19.00 uur

Bij afwezigheid van de volgende dienst wacht de huidige dienst op de aflossing tot maximaal een half uur na einde dienst. 

 

Sluiting kantine

Volgens de gemeentelijke verordening mag er na 24.00 uur niet meer worden geschonken op het terras en in de kantine. Tevens moeten om 24.00 uur het terras en de kantine worden gesloten. Het lid met kantinedienst moet dus vóór 24.00 uur voorbereidingen treffen voor sluiting (zie instructie kantinedienst personeel). 

NB: Tijdens het Haalderen Open gelden andere schenk- en openingstijden. Hiervoor is ontheffing gevraagd bij de gemeente Lingewaard. In het onderstaande schema zijn de juiste aanvang- en sluitingstijden weergegeven.

 

banen open

baanwel.jpg
Tennisweer
Haalderen
Meer tennisweer in Haalderen

Vrienden van TCH