Foto's

Door het aanvinken van de bovenstaande box geef je aan dat je tot wederopzegging een machtiging geeft aan de Tennisclub Haalderen om gedurende het verenigingsjaar maandelijks het verschuldige contributiebedrag van bovenstaande IBAN-/bankrekeningnummer af te schrijven. Je lidmaatschapnummer (KNLTB) vormt het ID-Account op basis waarvan de incasso zal plaatsvinden.
Door het aanvinken van bovenstaande box geef je aan dat je geen kantinedienst wilt draaien, deze koop je dan af voor € 30,- per jaar. Wij hopen echter dat je geen gebruik maakt van deze optie: als iedereen een klein aantal keren (3) per jaar mee werkt in de kantine kunnen we bij toernooien, competities en ander activiteiten tenminste een kopje koffie schenken.
Door het aanvinken van bovenstaande box stem je in met de geldende algemene voorwaarden en regels bij Tennisclub Haalderen.
Een digitale foto is nodig voor het lidmaatschappasje van de KNLTB en dient recent, duidelijk en goed gelijkend te zijn. De foto moet minimaal 300x400 pixels (breedte x hoogte) zijn en mag maximaal 6 MB groot zijn.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

banen open

baanwel.jpg
Tennisweer
Haalderen
Meer tennisweer in Haalderen

Vrienden van TCH